Om Johnny Werther Henriksen

Johnny Werther Henriksens lange og succesfulde karriere som projektleder og Test Manager har været en spændende og dynamisk rejse. Han startede helt ‘fra bunden’ som elektriker og med en senere kandidatgrad som ingeniør, fandt Johnny Werther Henriksen hurtigt ud af, at han havde talent og drive for projektledelse og test management. Han har i kraft af sit talent på området arbejde på komplekse projekter, særligt inden for IT systemer. Helt fra begyndelsen, da han var nyuddannet ingeniør, blev han hyret til et stort anlagt projekt for den tyske telekom koncern Deutche Telekom. 

Derfra tog karrieren hurtigt fart og Johnny Werther Henriksen har arbejdet for og med nogle af samfundets vigtigste organisationer. Her kan nævnes Danske Bank, Novotek, Invensys, Danske Bank, Nykredit, Sundhedsplatformen og Region Hovedstaden.

Fra elektriker til Lead Project Manager

Johnny Werther Henriksen er uddannet elektriker og tog senere en kandidatgrad som ingeniør. Før det tjente Johnny Werther Henriksen som soldat i Forsvaret, nærmere bestemt i Det Danske Ingeniørregiment – også kaldet Ingeniørsoldaterne, hvor han tjente sin værnepligt. 

Efter Johnny Werther Henriksen blev færdig som ingeniør, startede han sin karriere i Deutche Telecom, som SAAS instrument ingeniør. Her stod han for at udskifte al PLC udstyr på alle telekommunikations stationer i Tyskland. Allerede som nyuddannet fik Johnny Werther Henriksen altså en stor og kompleks opgave – noget der har været et vartegn for hans efterfølgende karriere. 

Johnny Werther Henriksen fik sin første rolle som fuldbyrdet Test Manager og -koordinator som ingeniør i den internationale virksomhed Invensys (nu Schneider Electric). Her fik Johnny Werther Henriksens i høj grad udviklet sine kompetencer inden for kvalitetssikring, test design og test management. I sin tid hos Invensys udviklede Johnny Werther Henriksen testsystemer, automationsprocesser og SCADA systemer for en række kunder inden for særlig kommunikations- og IT systemer. Her kan blandt andre nævnes Nokia, KVL, Copenhagen Energy og mange flere. 

Læs mere om Johnny Werther Henriksen her

Johnny Werther Henriksen iværksætter
Johnny Werther Henriksen kontakt fotograf

Iværksætteren Johnny Werther Henriksen

I 2001 tog Johnny Werther Henriksen springet og startede sin egen virksomhed, SND-Danmark, hvor han var ejer og projektmanager. Hans fokus var primært på implementeringen af SCADA Solutions og netværkssystemer. SND-Danmark havde stor succes og virksomhedens kundeportefølje talte blandt andre Statens Serum Institut og Novo Nordisk.  

Efter 6 år som virksomhedsejer blev Johnny Werther Henriksen headhuntet af Novotek til at designe en sporbar matrix for integrationer mellem ERP og MES systemer. Opgaven blev udført for limder sp, Novozymes, BHJ, CPH og flere. 

Siden da er det blevet til mange flere højt profilerede stillinger for Johnny Werther Henriksen, og han bliver ved med at udbygge til viden og innovative tilgang til test management, design og projektledelse.

Fotografen Johnny Werther Henriksen

I løbet af sin succesfulde karriere har Johnny Werther Henriksen også fundet tid til at at dyrke sine interesser for at løbe, dykke – og i særlig grad fotografere. Han tog endda en uddannelse som fotograf sideløbende med sin karriere og har formået at tage sin interesse til et højt niveau. Særligt Johnny Werther Henriksens portrætfotografi af elitesportsudøvere, er noget der står stærkt i hans portfolio. Han har blandt andre fotograferet svømmeren Rikke Møller Pedersen og en serie af thai boxere. Men fotografen Johnny Werther Henriksen kunstneriske interesse spænder bredt over både landskaber, naturfotografi, creative art og produktfotografi. Du kan se et udvalg af Johnny Werther Henriksens fotografier her .